Torrevieja La Mata Calle Baco 39

Playa La Mata - La Mata Stranden

 

Det finns givetvis många andra vackra stränder i Torrevieja värt att besöka.

Men den närmsta stranden från lägenheten är Guardamar-La Mata stranden med sina sanddyner. Därför beskriver vi just den då det är mest troligt att man kommer att gå ner till Playa La Mata för att sola eller ta sig ett bad då man bor i vårt radhus.


Playa La Mata är den längsta och vackraste stranden i Torrevieja. Detta på grund av sin fina sandstrand och trevliga plats (omgiven av naturreservat och sanddynerna i La Mata) vilket är en hög kvalitet strand. Denna strand sträcker sig från Cabo Cervera fram till bortre änden av La Mata.

 

Playa de le Mata  är 2500 meter lång och kantas av en trevlig strandpromenad, La Mata är i stort sätt sammanlänkad med stranden Los Locos med hjälp av strandpromenaden. La Mata är den enda stranden som har Jet-ski uthyrning men alla stränder har småbåtar att hyra. Los Locos ligger närmare Torrevieja centrum, och är 780 meter lång sandstrand på klippor.

 

ÖVRIGA STRÄNDER: Runt Torrevieja och Orihuela finner du flera stränder med blå flagg. Inne i Torrevieja finner du naturliga saltbassänger, Paseo Maritimo och Juan Aparicio, Torrevieja. Söder om staden finns många härliga stränder tex Punta Prima, Mil Plameras m.m.

 

 

 

 

Torrevieja Dykning

Aquaventura, 96 570 7761

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vädret Torrevieja

 

 

 

Reklam

Denna sida är skapad av Mattias Söderström © 2010-12-20